aandrijving schokt - range rover 2002 TDV6 HSE

Range Rover L322 – Technisch forum voor de 3e generatie Range Rover (bouwjaar 2002 - 2012)
Plaats reactie
mokum1256
Berichten: 2
Lid geworden op: 17 apr 2013 18:12

aandrijving schokt - range rover 2002 TDV6 HSE

Bericht door mokum1256 »

Ik heb een Range Rover uit 2002 TDV6 HSE. Sinds enige tijd schokt de auto als ik vanuit langzaam rijden snel optrek.als of ik op vierkante banden rijd. Ook schokt de auto als ik op de snelweg terug schakel vanuit niet te hoge snelheid,90 a 100km per uur. Als ik rustig 80 rijd begint hij ook een beetje te schokken.Rijd ik op de snelweg gewoon 120 of harder geen enkel probleem.Inmiddels alle assen gecontroleerd , aandrijfas vervangen ,versnellings bak olie ververst en de garage weet het niet meer. Ik wil de auto nog een tijdje blijven rijden maar wordt hier een beetje hopeloos van. Verder verkeerd de auto in een perfecte staat ,ik ben 1' eigenaar. De garage dacht misschien tussenbak of differentieel maar raad verdere reparatie af omdat ik kan rijden en er misschien hoge kosten ontstaan. Wie kan me helpen
M.v.g. Ronald Gravemaker
JeanEgleny
Berichten: 9
Lid geworden op: 13 sep 2013 15:51

Re: aandrijving schokt

Bericht door JeanEgleny »

Beste Ronald,

Ik zou eens contact opnemen met een echte specialist op dit gebied.
"Mobiliteitsservice Thomassen BV, Hullerpad 20, 6741 PA Lunteren, telefoon 0318 - 48 57 77" adviseer ik in deze.
Deze revisiespecialist ken ik via het BMW7-forum waarop ik enkele jaren actief ben geweest.
Vele BMW-rijders hebben soortgelijke problemen ondervonden als jij en zich gewend tot revisiespecialist Thomassen.
De eigenaar van de onderneming, de heer Thomassen, is niet alleen een echte vakman, maar ook een 'willie wortel' om problemen, moeilijke vraagstukken op te lossen.
Hij heeft ook zeer veel verstand van de techniek die Land Rover gebruikt in de Range Rover, temeer daar de versnellingsbakken van de Duitse fabrikant ZF komen.
ZF bouwt de beste automatische versnellingsbakken voor de automotive branche, en ze worden gebruikt door onder andere Mercedes Benz, BMW en Land Rover.

Succes ! ;)
Plaats reactie